Connect-Licentie

Koppel Billit met je CRM en betaal enkel voor de functies die je gebruikt

 

Gebruik je de CRM-software van Teamleader, Robaws, Groensoft, Bouwsoft of Archisoft om je facturen aan te maken? Dan kun je ook gebruik maken van de voordelige Connect-licentie. Met deze licentie zijn de functionaliteiten die je al in je CRM-software hebt uitgeschakeld in Billit. Zo kun je bovenop de voordelen van het gebruik van je CRM-software ook de uitgavenkant van je facturatieproces digitaliseren en gebruik maken van de koppeling met de boekhouder in Billit. De Connect-licentie zorgt ervoor dat je bij Billit niet nog eens betaalt voor functionaliteiten die je al in je CRM-software hebt en in Billit niet zou gebruiken.
De Connect-licentie is enkel beschikbaar voor de software Teamleader, Robaws, Groensoft, Bouwsoft en Archisoft.

Features die beschikbaar zijn met een connect-licentie:

- Dashboard
- Snelle invoer
- Inkomsten beheren die vanuit je CRM-software gesynchroniseerd zijn
- Uitgaven beheren die via de snelle invoer zijn opgeladen
- Automatische betalingscontrole voor verkoopfacturen (enkel in Teamleader) en alle aankoopfacturen.
- Betalingsopdrachten aanmaken
- Doorzoekbaar archief
- Koppelen met je boekhouder

Wat is niet beschikbaar in de connect-licentie?

- (Periodieke) facturen aanmaken in Billit
- Huisstijl
- Rapporten
- Digitale Deurwaarder
- ...

Hoe activeer ik de connect-licentie?

Klik op het submenu 'Abonnement' onder het menu 'Instellingen' en kies voor de connect-licentie. Om de connect-licentie als optie te krijgen op deze pagina moet je eerst Billit koppelen met de software waarmee je Billit wil combineren. Dit doe je door in het submenu 'Integraties' onder het menu 'Instellingen' op de tegel van de software die je wil koppelen te klikken.

Hoeveel kost een connect-licentie??

Een connect-licentie kost €9 per maand. Wanneer je op jaarbasis betaalt krijg je 1 maand gratis en betaal je slechts €99 per jaar. Hiermee kun je 200 facturen per maand synchroniseren. Wens je meer dan 200 facturen per maand te synchroniseren? Neem contact op met je Billit customer success manager of support voor een volume connect-licentie.